Op zoek...

  • Bert

    Hallo,

    Wij hebben een clip ontwikkeld die (melk)pakken lekvrij en nagenoeg luchtdicht kan afsluiten. Hierop bestaat een wereldwijd patent en de clip is bijvoorbeeld interessant voor booteigenaren, campinggasten en mensen die onderweg zijn. Maar ook voor het gewone huishouden want het pak hoeft niet meer neergezet maar kan ook neergelegd worden in de koelkast. Wij zijn ervan overtuigd dat de clip enorme (internationale) potentie heeft. Dat blijkt ook uit reacties van ondermeer een testverslag van de Volkskrant. Maar ook andere aankomende testverslagen van niet de minste partijen en mogelijk zelfs een tv-optreden liggen in het verschiet.

    Omdat de vraag langzaam maar zeker structurele vormen aan begint te nemen is het tijd geworden om een display/verpakking te laten ontwikkelen waarin 100 clips passen. Voor op de toonbank bijvoorbeeld. Als niet kapitaalkrachtige leken op verpakkingsgebied zijn wij op zoek naar een bedrijf dat de verpakking kan ontwikkelen en connecties heeft voor het daadwerkelijk vervaardigen ervan. Gezien het feit dat de clip nu nog in een probeerfase zit, willen wij graag in contact komen met een partij die wil meedenken/ontwikkelen op een manier waaruit blijkt dat zij niet meteen hun hoogste winstmarge loslaten op de ontwikkeling en vervaardiging van laten we zeggen de eerste 150 stuks. M.a.w. een bedrijf dat zelf ook de potentie ziet van de clip en daardoor weet dat bij groei, de afname aanzienlijk grootstere vormen kan aannemen. En daar liggen natuurlijk de echte winstmarges.

    Graag reactie, bij voorkeur door bedrijf in Zuid-Holland.

    www.packclip.nl

  • henk

    Wij willen graag een afspraak maken om een display verpakking te ontwerpen. wilt u contact met ons opnemen? Of kijk eens op www.combi-pack.nl.

    Met vriendelijke groet

    Henk Gernand